پورتال سازمانی

پورتال هوشمند

معاون آموزش های عمومی و مهارتی

نام و نام خانوادگی: عظیم محمدخانی

سمت: سرپرست معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی ( سما )

مدرک تحصیلی: دانشجوی دکترای تخصصی مهندسی کامپیوتر

تلفن: 31313111

پست الکترونیک: Mohamadkhani@iaurafsanjan.ac.ir

پورتال مرکز فرهنگی و آموزشی سما رفسنجان:

instagram.com/sama.rafsanjan

مرکز آموزشی و فرهنگی سما رفسنجان در جهت تعلیم و تربیت دانش‌آموزان منطبق بر ارزش‌های ملی و اسلامی با به‌کارگیری نیروهای انسانی متعهد، متخصص و مجرب به همراهی آخرین فناوری‌های روز آموزشی، پژوهشی و فرهنگی علاوه بر آموزش‌های معمول در مدارس، با بهره‌گیری از روش‌های نوین و خلاقانه تعلیم و تربیت و روشهای آموزش مهارت‌ محور، پژوهش محور و با بهره گیری از پتانسیل های دانشگاهی به تعلیم دانش آموزان این مرز و بوم می پردازد.

اهداف و وظایف سازمان سما

1. انجام فعالیت‌های علمی، آموزشی، پرورشی و فرهنگی در راستای خط‌مشی‌های تعیین شده از سوی شورای سازمان منطبق با قوانین و مقررات و آیین‌نامه‌های ذیربط.
  2. تأسیس و اداره دوره‌های رسمی مقاطع مختلف تحصیلی از سطح دوره پیش دبستانی تا پایان دوره متوسطه اعم از نظری، فنی و حرفه ای،کار و دانش و هنری و مهارتی و آموزشگاه‌های‌آزاد.
  3. تأسیس و اداره دوره‌های کاردانی اعم از پیوسته و ناپیوسته به‌ویژه در رشته‌های فنی و حرفه‌ای، علمی کاربردی و مهارت‌محوری با کسب مجوز از مراجع ذیربط در راستای تبدیل سازمان به مرکز مهارت‌محوری دانشگاه آزاد اسلامی.
  4. تأسیس و اداره مدارس بین‌المللی و دوزبانه و مدارس تخصصی ورزشی در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه.
  5. تأسیس و اداره شرکت‌های دانش‌بنیان و انجام سایر فعالیت‌های اقتصادی و تأسیس و اداره واحدهای تولیدی مرتبط در جهت ایجاد منابع درآمدی پایدار برای نیل به اهداف سازمان براساس سیاست‌های شورای اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه.
  6. تأسیس و تشکیل مؤسسات و آموزشگاه‌های علمی، آموزشی، پژوهشی، ورزشی، فنی و حرفه‌ای و رایانه‌ای.
  7. تأسیس و اداره مراکز آموزش رسمی از راه دور و سایر دوره‌های آموزشی به‌صورت مجازی در چارچوب اهداف سازمان.
  8. ارتقا سطح دانش و فرهنگ عمومی.
  9. انجام فعالیت‌های انتشاراتی از قبیل نشر کتاب، نشریه و راه‌اندازی سایت‌های فرهنگی، علمی، پژوهشی با اخذ مجوز از مراجع ذیربط.
  10. توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی، پرورشی، پژوهشی و فرهنگی در راستای اهداف سازمان.
  11. عضویت در مجامع علمی، پژوهشی و فرهنگی داخل و خارج کشور.
  12. ایجاد زمینه‌های مناسب برای مشارکت و همیاری همه جانبه مردم در امر گسترش، توسعه و اعتلای دانش و فرهنگ کشور.
  13. برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت درون و برون سازمانی در چارچوب ضوابط و اخذ مجوزهای مربوط.
  14. تعالی سازمانی از طریق فعالیت‌هایی نظیر استقرار نظام جامع الکترونیک و انجام فرایندها براساس آن.
  15. تأسیس و اداره مدارس سما و همچنین تأسیس و اداره مدارس بین­المللی با تأیید ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در خارج از کشور در چارچوب ضوابط و مقررات مربوط.

5.7.10.0
گروه دورانV5.7.10.0