ثبت‌نام بدون آزمون كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان آغاز شد.
ثبت‌نام بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان آغاز شد.

🔵 ثبت‌نام بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان آغاز شد.
🔹متقاضیان ثبت‌نام بدون آزمون، ویژه استعداد‌های درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان می‌توانند از امروز، ۲۷ تیر ماه نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.
🔹روند ثبت‌نام از متقاضیان تا روز جمعه ۲۲ مرداد ماه ادامه خواهد داشت و داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه ثبت‌نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعداد‌های درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل‌های درخواستی اقدام کنند.
🔹روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت‌نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان

5.7.10.0