دكتر طهرانچی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان بازدید كرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از مرکز هایتک کشت بافت گیاهی و گلخانه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان کرمان، از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان بازدید کرد.

دکترطهرانچی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان، از مرکز هایتک کشت بافت گیاهی، گلخانه های هیدروپونیک، گلخانه سازگاری و همچنین گلخانه در حال ساخت زیست بوم این واحد دانشگاهی بازدید و در جریان کامل روند ساخت و بهره‌برداری از این مرکز قرار گرفت.

وی همچنین در جمع کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان حضور یافت و به سؤالات آنان پاسخ داد.

دکتر محمدمهدی فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و هیأت رئیسه واحد رفسنجان دراین بازدید دکتر طهرانچی را همراهی کردند.

دکتر طهرانچی و هیأت همراه در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان، با حضور در یادمان شهدای گمنام این واحد دانشگاهی، ضمن قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهدای گمنام دفاع مقدس ادای احترام کردند.

5.7.10.0
    V5.7.10.0