جذب دانشجو بورسیه در دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان
دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان برای سال جدید تحصیلی از بین داوطلبان به صورت بورسیه در دو رشته علوم و مهندسی باغبانی و گیاهپزشکی دانشجو می پذیرد.

رشته  علوم و مهندسی باغبانی:

به رشته ای اطلاق می شود که در آن علوم و فن آوری در زمینه های گیاه شناسی ، تغذیه گیاهی ،اصلاح و ژنتیک ،تولید میوه ،سبزی ،گیاهان زینتی ،گلخانه ای ، گیاهان دارویی و طراحی فضای سبز مورد بررسی قرار می گیرد .

فارغ التحصیلان این رشته می توانند اقدام به راه اندازی گلخانه ،تولید کننده انواع محصولات کشاورزی (گیاهان دارویی، میوه ،صیفی جات ،گیاهان زینتی و ....)

اخذ مجوز فروشگاه کود و سم ،اصلاح گیاهان و تولید بذر هیبرید و طراحی فضای سبز مشغول به فعالیت شوند.

رشته گیاه پزشکی:

به رشته ای اطلاق می شود که در آن علوم و فن آوری در زمینه های شناخت آفات و عوامل بیماری زای گیاهی و اصول و روشهای مبارزه با این عوامل مورد بررسی قرار می گیرد.

فارغ التحصیلان این رشته می توانند اقدام به راه اندازی کلینیک گیاه پزشکی و اخذ مجوز فروشگاه کود و سم و همچنین به عنوان مدیر و کارشناس آفات و بیماریها در باغات یا

گلخانه ها مشغول به فعالیت شوند.

فرم پیوست را از قسمت فایل الحاقی دانلود نمایید.

5.6.6.0
    V5.6.6.0