قابل توجه کلیه دانشجویان
دانشجویان گرامی جهت شرکت در امتحانات پایانترم نکات زیر را مورد نظر قرار دهند:
1- کارت ورود به جلسه را ازسیستم دریافت و پرینت نموده و در طول مدت امتحان کارت را به همراه داشته باشند.
2- به تاریخ و زمان امتحانات شما که در کارت ورود به جلسه درج شده است دقت فرمایید، لازم به ذکر است طبق آئین نامه امتحانات پس از 15 دقیقه از شروع امتحان تحت هیچ شرایطی امکان ورود به سالن امتحانات وجود ندارد.
3- حتما نیم ساعت قبل از شروع هر امتحان درب سالن حضور داشته باشید زیرا درب سالن راس ساعت مقرر بسته خواهد شد (درب سالن جهت ورود متاخرین 15 دقیقه بعد از شروع امتحان فقط یک بار باز خواهد شد و زمان سپری شده از وقت پاسخگویی ایشان کسر خواهد شد)
4- از آوردن کتاب، جزوه، موبایل و یا تبلت حتی خاموش به داخل سالن خودداری نمایید.
5- نظر به اینکه احراز هویت دانشجویان درب سالن امتحانات توسط اثر انگشت انجام می گیرد، لذا در صورتیکه در هنگام ثبت نام اثر انگشت خود را ثبت ننموده اید سریعا و قبل از شروع امتحانات به اداره حراست واحد مراجعه نمایید.
6- در صورتیکه در یک ساعت بصورت همزمان 2 امتحان دارید حتما در بدو ورود به سالن مراقب را جهت انجام اقدامات مربوطه مطلع سازید.
7- توجه داشته باشید حداقل زمان پاسخگویی برای هر امتحان 30 دقیقه می باشد، لذا بعد از ورود به سالن امتحانات، تا 30 بعد نمی توانید برگه پاسخنامه را تحویل داده و از سالن خارج شوید.
با آرزوی موفقیت برای شما